De cativa ani, cei de la Bruxelles ne tot imbie cu o Europa comuna, fara frontiere, in care cetatenii vor trai uniti si fericiti. Problema este ca acesti cetateni europeni observa ca statele isi pierd suveranitatile, somajul creste incontinuu, apar taxe peste taxe si reglementari din ce in ce mai ciudate, controlul individului devine aproape fascist, deciziile majore incep sa fie luate nedemocratic, in ascuns, nemaitinandu-se cont de votul cetatenilor.
Cetatenii europeni mai observa si faptul ca o comisie europeana numita si nu aleasa in mod democratic, nu face altceva decat jocul corporatistilor globalisti.
Extrema-dreapta sau euroscepticism?
Clipul de mai joc arata dimensiunea la care a ajuns extrema-dreapta in Europa. Parerea mea este ca nu este vorba de cetateni care simpatizeaza neaparat cu partide de extrema dreapta ci de o masa mare de cetateni europeni eurosceptici care nutresc un puternic sentiment anti-UE. Cum numai partidele nationaliste sunt impotriva EU, este firesc ca euroscepticii sa se indrepte spre acestea.
Euroscepticii sunt impotriva UE, a monedei euro si a emigratiei.
Democratie europeana?
Multi afirma ca extremistii (se pare ca unii doresc ca euroscepticii sa fie incadrati in aceasta categorie) ataca democratiile europene. Care democratii europene? Mai exista democratii europene? Totul este centralizat la fel ca in sistemul sovietic, deciziile se iau la Bruxelles de catre dictatoriala comisie europeana, supravegherea electronica (paranoica) a devenit omniprezenta, voturile cetatenilor incep sa nu mai aiba valoare caci deciziile vin tot de la Bruxelles. Atunci unde mai este democratia europeana? Imi pare rau, insa, democratia europeana pare ca-si traieste ultimii ani.
In Europa exista trei forte principale: cetatenii, statul si corporatiile. Ghici cine a fost scos din schema in ultimii ani? Ati ghicit: tocmai cetateanul care constituia nucleul ansamblului. Comisia europeana a reusit, treptat, sa creeze un sistem centralizat periculos in care cetateanul ocupa un loc secundar. Astazi nu mai conduc oamenii, asa cum ar fi democratic, ci corporatiile impreuna cu statele, prin tot felul de intelegeri ascunse. Deci, in acest moment au ramas numai doua forte principale: statul si corporatiile. Stiti ce inseamna asta? Sa ne amintim afirmatia lui Benito Mussolini: "Fascismul ar trebui să se numeasca mai degraba corporatism pentru ca este fuziunea dintre stat și puterea corporatista.".
Un alt aspect remarcat de multi este nevoia bolnavicioasa a comisiei europene de a reglementa orice lucru, oricat de neinsemnat ar fi acesta. Aceasta nevoie bolnavicioasa pentru reglementari prin care sa controlezi vietile oamenilor pana la cea mai neinsemnata actiune umana a fost specific fascismului lui Hitler. Fascistii reglementau orice aspect fiind preocupati intr-un mod paranoic de protectia mediului, de lupta impotriva fumatului, de modul in care te speli sau cum sa te stergi la nas. Comisia europeana se ingrijeste chiar si de modul in care tragem apa la toaleta. Fascistii promovau sterilizarea, eugenia, reproducerea controlata si alte actiuni cinice, anti-umane. Vreo asemanare cu ce traim astazi?
Ne indreptam catre o Europa fascista, corporatista, totalitara? De fapt, cam despre asta-i vorba atunci cand vorbim de Noua Ordine Mondiala si guvernul mondial. Niciun om rational nu-si poate imagina ca guvernul mondial va mai avea vreo legatura cu democratia. De fapt, un guvern mondial nici n-ar putea exista intr-o democratie.
Paradoxal este faptul ca cei care implementeaza masuri care amintesc de intunecata epoca fascista (globalistii europeni) ajung sa-i acuze pe eurosceptici ca ar fi extremisti de dreapta. Probabil ca si asta tine de manipulare.
Este bine de retinut faptul ca Europa nu este decat o rotita in angrenajul Noii Ordini Mondiale. Momentan rotitele nu au fost cuplate pentru a declansa angrenajul, insa, la un moment dat acesta va fi pornit - atunci vor intelege multi (prea tarziu!) despre ce a fost vorba in tot acest timp.
Putem constata faptul ca viitorul Europei nu este deloc roz. In mai 2014 vor avea loc alegeri pentru Parlamentul European. Pe de o parte avem de-a face cu un numar din ce in ce mai mare de cetateni europeni eurosceptici (60% dintre cetatenii europeni nu au incredere in mamutul EU) care incep sa simpatizeze cu partide nationaliste pentru a incerca sa scape de controlul Bruxelles-ului iar pe de alta parte avem de-a face cu corporatistii si birocratii de la Bruxelles care incep sa se cam sperie de faptul ca s-ar putea sa nu le mai iasa socotelile.
Nu-mi dau seama cum ar putea reactiona globalistii de la Bruxelles intr-o asemenea situatie altfel decat intr-un mod dictatorial, nedemocratic, asa cum s-au obisnuit deja. Ce se va intampla atunci? Cum vor reactiona cetatenii europeni? Foarte greu de anticipat.
Recomandat: Adevarata fata a Uniunii Europene (documentar)