De multe ori m-am intrebat cum apar unele directive ciudate ale acestei comisii. Am tot asteptat sa fim consultati si noi, cetatenii, atunci cand se dau directive care ne privesc direct, care ne afecteaza viata. Bineinteles ca astept degeaba caci comisia europeana nu-si consulta cetatenii ci prefera alta schema: cumpara suportul unor organizatii neguvernamentale. E mai convenabil, nu?
ONG-urile sunt folosite peste tot in lume pentru diverse interese. Multe dintre aceste ONG-uri sunt create, in fundal, chiar de catre cei care au nevoie de ele. ONU musteste de asemenea "organizatii neguvernamentale". De aceea, de ani buni, nu mai iau in considerare ce spun aceste "organizatii neguvernamentale", in fapt niste facaturi.
Si comisia europeana cunoaste schema si se foloseste de ani de zile de cateva ONG-uri (bine alese) pentru a-si promova directivele. Aceste ONG-uri ar reprezenta "societatea civila". Nu e tare schema cu "societatea civila"?
Dar smecheria asta costa: numai in 2011 comisia europeana a "marcat" peste 43 de milioane de euro in conturile acestor ONG-uri.
Cateva ONG-uri abonate la banii comisiei europene: Action Aid, NSPCC, One World Action, Friends of The Europe, World Wide Fund for Nature, Pesticide Watch și Oxfam. Cu ce se ocupa aparent aceste organizatii? Cu teme clasice, care "merg", suna bine: apararea copiilor, indepartarea saraciei si a nedreptatilor sociale, eco si alte gogosi. In fapt, e mult mai simplu: niste conturi devin mai grase si niste burti mai umflate. Sedii centrale, masini puternice, vacante, putere, bani ... Nu e tare sa ai un ONG si sa te placa comisia europeana? Sa tot lupti cu inegalitatea sociala si cu saracia. LOL.
Schema este simpla. Cand comisia europeana doreste sa dea o directiva stramba, controversata, cere ajutorul acestor ONG-uri. Acestea incep sa se agite prin media si online si pe unde mai apuca pentru a cere comisiei europene sa dea tocmai acea directiva controversata. Comisia europeana ia act (hahaha) de aceste cereri ale "societatii civile" si ne loveste cu directiva. Democratic sau nu? Deloc!
Dar comisia europeana nu se opreste aici. De ce s-ar opri? Banii sunt fara numar si interesele sunt mari. CE a platit si sindicatele pentru a-si promova directivele. Congresul Confederației Sindicatelor Europene este unul dintre clientii sai. Cine stie cati mai sunt pe lista de plati a comisiei europene?
Cam asa se iau deciziile care vor afecta vietile tuturor cetatenilor europeni - cu cash. Veti observa si ca, de multe ori, deciziile comisiei europene nu sunt in favoarea cetateanului european, ci impotriva acestuia, comisia fiind campioana la impunerea restrictiilor de tot felul.
Acum am aflat cu totii ce intelege comisia europeana prin "societate civila".
Globalistii folosesc aceasta comisie asa cum doresc. Nu exista nicio democratie in interiorul acesteia, totul este planificat. Deciziile se iau in fundal de cateva zeci de indivizi foarte puternici.
Nu aveam incredere in comisia asta (financiara) nici inainte. Acum ...
foto
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu